ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ЎҚИТУВЧИЛАРИНИ КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ШАКЛЛАНТИРИШДА МАХСУС МОБИЛ ИЛОВАЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ МАСАЛАЛАРИ - Олимов, А.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мазкур мақолада олий таълим муассасаларидаги жисмоний маданият мутахасисслиги буйича таҳсил олувчи талабаларни ўқитишда мобил иловалардан фойдаланиш самарадорлигини педагогик тажриба таҳлилларидан олинган натижалари баён этилган.