INNOVATIVE TECHNOLOGIES FOR THE FORMATION OF CONCEPTS OF ENVIRONMENTAL SAFETY IN PRIMARY SCHOOL STUDENTS ON THE BASIS OF AN INTEGRATED APPROACH - Musurmonova, Sh.I. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада инновация, инновацион технология, табиатшунослик атрофимиздаги олам дарсларида фойдаланиш мумкин бўлган инновацион жараёнлар ҳамда дарс жараёнида ўқувчи фаоллиги ҳақида фикрлар берилган.