ОБУЧЕНИЕ УПРАЖНЕНИЯМ НА ГИМНАСТИЧЕСКОМ БРЕВНЕ ПО ПРОГРАММАМ СПЕЦИАЛИЗИРОВАННОЙ ТЕХНИЧЕСКОЙ ПОДГОТОВКИ - Моргунова, И.И. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақолада гимнастика журналларида машқларда ихтисослаштирилган техник тайёргарликнинг Программалари бўйича иш натижалари келтирилган. Малакавий дастурларни таҳлил қилиш шуни кўрсатадики, гимнастик журналда бажарилган барча элементлар асосий восита кўникмаларининг етти гурухида камайтирилиши.