ZAMONAVIY BOSHQARUVDA RAHBAR PROFESSIONALIZMINING AYRIM XUSUSIYATLARI HAQIDA - Qadirov, Q.; Matnazarov, J.S. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ushbu maqola bugungi kunda yuqori darajadagi yetakchining boshqaruv faoliyatiтning o’ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumot beradi.