ОБЕСПЕЧЕНИЕ КАЧЕСТВА ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО ОБРАЗОВАНИЯ В СООТВЕТСТВИИ С УРОВНЯМИ МЕЖДУНАРОДНОЙ СТАНДАРТНОЙ КЛАССИФИКАЦИИ ОБРАЗОВАНИЯ - Курбанов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Мақолада миллий таълим дастурларининг халқаро таълим стандарт классификациясига мувофиқ муҳокама қилинади, бу таълим тизими тўғрисидаги маълумотларни тизимлаштиришнинг асосий воситаси, МСКО даражалари тўғрисидаги маълумотларни таққослаш ва уларни халқаро даражада талқин қилишда ёрдам бериш учун фойдаланиладиган ўқув дастурлари ва тегишли малакалар.