ПОКАЗАТЕЛИ СИЛОВОЙ ПОДГОТОВЛЕННОСТИ СТУДЕНТОК 18-19 ЛЕТ - Хасанова, Г.М.; Пахрудинова, Н.Ю. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Тақдим этилган мақолада 18-19 ёшдаги талаба қизларнинг кучга йўналтирилган машғулотлардан фойдаланган ҳолда ўқув машғулотлари жараёнида куч кўрсаткичларини ривожлантириш ва такомиллаштириш масалалари кўриб чиқилган.