ВОСПИТАНИЕ И ПРИОБЩЕНИЕ К МУЗЫКАЛЬНОМУ ИСКУССТВУ - Алланбаев, Р.У. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Ушбу мақоланинг долзарблиги шундаки, ҳозирги босқичда ўрта таълим нафақат кўникма ва кўникмаларни эгаллаш жараёни, балки маданий мерос билан танишиш, мусиқа санъатида ифодаланган умуминсоний қадриятларни англаш ва мусиқий таълимнинг таълим сифатида ўқувчиларнинг бадиий дунёқарашини шакллантиришга қаратилган.