SAYLAW HUQÍQÍ – PUQARALARDÍŃ SIYASIY HUQÍQÍ SÍPATÍNDA - Tilewov, E.M.; Pirniyazova, M.K. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada Ózbekiston Respublikasida fuqarolarning saylov huquqlari, saylov madaniyati, mamlakatimizda saylovlarning demokratik tarzda olib borilishi, saylov tamoyillari va ularning amalga oshirilishi, saylov me’yorlarini buzganlik uchun qonunchilikda belgilangan javobgarliklar tadqiq qilindi.