KÓPAĠZALÍLAR KORENLERIN ANÍQLAWDÍŃ BAZÍBIR USÍLLARÍ - Asqarov, M.A.; Sarsenbaeva, M.; Gubenova, G.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2022)
Maqolada kóphadlarning darajasi tórtdan yuqori bólgan holatlar uchun ularning ildizlarini aniqlashning standart emas usullari foydalanilgan. Shu bilan birga kóphadlarning ildizlarini aniqlashda Evklid algoritmining tadbiqi bilan misollar keltirilgan.