ПОНИМАНИЕ ПРОФЕССИИ В СОВРЕМЕННОЙ ПСИХОЛОГИЧЕСКОЙ ЛИТЕРАТУРЕ - Нурымбетова, Э.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада шахс касбий фаолияти муаммоси назарий тарафдан ифодаланган, шу билан бир қаторда ҳозирги замонавий психологияда касб тушунчаси кўриб чиқилган.