ХАЛҚ ДОСТОНЛАРИДА ЁШЛАР ТАРБИЯСИНИНГ ҚЎЙИЛИШИ - Нурбоев, Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ёшлар тарбиясига дахлдор маънавий-ахлоқий масалаларнинг қўйилиши муаммосига алоқадор илмий-тадқиқотлар ва адабиётларни ўрганиш натижасидаги мулоҳазалар билдирилган.