PISA XALQARO BAHOLASH DASTURI VA DASTUR DOIRASIDA O’QUVCHILARNING KREATIV FIKRLASHINI BAHOLASH - Sh.Ibragimova, X. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada PISA Xalqaro baholash dasturining kelib chiqish tarixi, dunyo hamjamiyatida tutgan o’rni, PISA dasturi doirasida qilinayotgan ishlar, erishilayotgan natijalar, hamda PISA tadqiqotida rivojlantirilayotgan kreativ fikrlash haqida keltirilgan.