БОШЛАНҒИЧ СИНФ ЎҚУВЧИЛАРИНИНГ ЖИСМОНИЙ ВА ФИЗИОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Юсупова, З.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бошланғич синф ўқувчиларининг жисмоний ва физиологик хусусиятлари илмий жиҳатдан тадқиқ этилган. Бошланғич синф ўқувчиларининг жисмоний ва физиологик жиҳатдан ривожланганлик даражасини аниқлаш орқали жисмоний юкламаларни белгилаш муҳимлиги қайд этилган.