Особенности развития специальной выносливости юных дзюдоисток 15-16 лет - Дадабаев, О.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада 15-16 ёшли дзюдочи аёлларнинг махсус чидамлилигини ошириш методикаси баён қилинган. Шунингдек, дзюдочи аёлларнинг умумий ва махсус жисмоний тайёргарлиги кўрсаткичлари динамикаси таҳлил қилинган.