ХАЛЫҚ АЎЫЗЕКИ ҮЛГИЛЕРИНИҢ Ә.ӘЖИНИЯЗОВ ПОЭЗИЯСЫНА ТӘСИРИ - Отарова, Т.Ж. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада таниқли қорақалпоқ шоири А.Ажиниёзов ижодида фольклор жанрларидан ва бадиий тасвирий воситалардан шаклий ва мазмуний жиҳатдан моҳирона фойдаланиб, бадиий образли сатрларни яратиши, шоир шеъриятидан олинган аниқ мисоллар ёрдамида таҳлил қилиниб, тегишли хулосалар чиқарилди.