A.ÁBDIEVTIŃ SATIRALÍQ GÚRRIŃLERINIŃ KÓRKEMLIGI - Jaqsılıqova, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada satira janrining óziga xos xussusiyatlari, adib A.Ábdievning “Siziń de isińiz túser”, “Basqa qánigeliktiń diplomı”, “Bekannıń avtomashinaları”, “Tis texniginiń kewilshekligi”, “Hayalımnıń kúyewinen qarızdarman” asarlarıning ideya-tematik xussusiyatlari badiiyligi órganilgan.