ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛИНИҢ АРҚА ДИАЛЕКТИНДЕ МАЛ ШАРЎАШЫЛЫҒЫНА БАЙЛАНЫСЛЫ ҚОЛЛАНЫЛАТУҒЫН КӘСИПЛИК СӨЗЛЕР - Қурбанбаева, Б.Р. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада қорақалпоқ тили шимолий диалектида чорвашиликка оид лексика ҳозирги қорақалпоқ адабий тили билан қиёсий ўрганилди. Шевага хос сўзлар қурилиши ва мазмуни бўйича таҳлил қилинди.