ФИЛОСОФИЯЛЫҚ ТӘРБИЯ ҲӘМ ШАХСТЫҢ ҚӘЛИПЛЕСИЎИ - Усенов, Ж.; Назарбаев, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада фалсафий тарбия ва унинг шахс шаклланишида роли ва янги вазифалари белгилаб қўйилган. Шунингдек, тарбиянинг ҳозирги кундаги аҳамияти, унинг ўзига ҳос ҳусусиятлари ва унинг бошқа фанлар билан алоқаси хақида фикр билдирилган. Инсон тарбиясида эстетик, педаогогик, диний тарбиянинг аҳамияти алоҳида кўрсатилган.