«Даўыткөл» суў сақлағышының қысқаша физика-химиялық ҳәм гидробиологиялық сыпатламасы - Алламуратова, Г.Б.; Хожабаева, Ш.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада «Дауткўл» сув омбори сувининнг ҳарорати, асосий физик-кимёвий тавсифи, ундаги биоген моддалар, озуқа базаси ва бошқалари бўйича маълумотлар берилган.