ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ КРЕМНИЕВЫХ СОЛНЕЧНЫХ ЭЛЕМЕНТОВ - Исмайлов, К.А.; Кенжаев, З.Т.; Яхшимов, С.Г.; Олламберганов, Ш.З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада кремнийга никель диффузияси, айнан, кремний юзасига яқин соҳада бойитилган никель қатлами ҳосил қилиниши, рекомбинация марказларини камайтиришнинг самарали усули эканлиги ва фотоэлемент самарадорлигини ошириши эксперименталь кўрсатилган.