НЕЛОКАЛЬНАЯ КРАЕВАЯ ЗАДАЧА В ПРЯМОУГОЛЬНОЙ ОБЛАСТИ - Исламов, Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада тўғри тўртбурчакли соҳада қўйилган чегаравий масаланинг ечими мавжудлиги ва ягоналиги исботланган.