ИЖТИМОИЙ ИДЕНТИКЛИК ПСИХОЛОГИК ФЕНОМЕН СИФАТИДА - Хўжаев, Ф. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада психология фанидаги долзарб муаммолардан бўлган ижтимоий идентиклик тушунчасининг мазмуни атрофлича очиб берилган. Айниқса, ижтимоий идентиклик атамасига нисбатан хориж психологлари томонидан берилган таърифларнинг таҳлиллари баён қилинган.