ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИДА ШАХСЛАРАРО МУНОСАБАТЛАР МАСЪУЛИЯТИНИНГ ИЖТИМОИЙ ПСИХОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Халимова, М.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу макола Тадбиркорларда шахслараро муносабатлар масъулиятини ривожлантирувчи ижтимоий-психологик омилларни аниқлаш ва муносабатлар масъулиятини шакллантиришни такомиллаштириш бўйича илмий-амалий тахлиллар келтирилган.