ГЛОБАЛЛАШУВ ШАРОИТИДА МИЛЛИЙ ТАЪЛИМГА ХОРИЖ ТАЖРИБАЛАРИ ИНТЕГРАЦИЯСИНИНГ ҚИЁСИЙ ТАҲЛИЛИ - Турумбетова, З. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада ривожланган мамлакатлар олий таълими тажрибаларининг илғор жиҳатлари қиёсий таҳлилга тортилиб, мамлакатимиз таълим тизимига интеграцияси масалалари ўз ифодасини топган. Шунингдек, талабаларнинг мустақил ижодий ишларини ташкил этишда тьютер, эдвайзер, фасилататор ҳамда супервайзерлик фаолияти мазмуни таҳлилга тортилади.