СОҒЛОМ АВЛОД ТАРБИЯСИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯНИНГ ЎРНИ ВА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ДАРСЛАРИГА ҚЎЙИЛАДИГАН ПЕДАГОГИК ТАЛАБЛАР - Мырзамбетов, П.Ш. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада соғлом авлод тарбиясида жисмоий тарбиянинг ўрни ва унинг дарсларига қўйиладиган педагогик талаблар борасида ёзилган бўлиб, унинг мазмунида машғулотларни ташкил этишда қўлланиладиган тамойиллар, методлар ва воситалар борасида фикрлар баён этилган.