БИЛИМЛЕНДИРИЎДИҢ ҮЗЛИКСИЗЛИГИН ТӘМИЙИНЛЕЎ – ТӘЛИМ - ТӘРБИЯНЫҢ БЕККЕМ ТАЯНЫШЫ - Шразов, М. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада республикада умумий ўрта таълим мактабларида 11 йиллик таълим тизиминиң аҳамияти борасида айтилади. Узлуксиз таълим жараѐнида мактаб ѐшидаги уқувчи ѐшларнинг таълим-тарбияси анчагина юқори натижа берадигани сўз этилган.