ИНСАНДА КӨРКЕМ-ДӨРЕТИЎШИЛИК УҚЫПЛЫЛЫҚЛАРЫН РАЎАЖЛАНДЫРЫЎДЫҢ ТИЙКАРҒЫ АСПЕКТЛЕРИ - Уразимова, Т.В. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақола замонавий жамиятда шахснинг бадиий-ижодий ривожланиш жиҳатларига бағишланган. Ушбу йўналиш муаммоси бугунги куннинг энг муҳим масалалари қаторига киради.