ОЛИЙ ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ ИДЕАЛ МЕНЕЖЕРИ ИННОВАЦИОН – ТАДБИРКОРЛИК ХИСЛАТЛАРИНИ ЎРГАНИШ ВА БАҲОЛАШ - Раҳматов, Ш.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Олий таълим муассасаларида инновацион-тадбиркорлик фаолиятини ривожлантиришдаги мавжуд муаммоларни бартараф этиш ушбу муассаса идеал менежерининг инновацион-тадбиркорлик хислатларини баҳолаш методини ишлаб чиқишни тақозо этади. Ушбу мақолада бу баҳолаш методининг хусусиятлари ва уни ишлаб чиқиш йўллари ўз аксини топган. Бу эса олий таълим муассасаларини “Университет-3.0” тизимига трансформациялаш моделини ишлаб чиқишда асосий компонентлардан бири бўлиб хизмат қилади.