ДИССЕРТАЦИЯЛАР ҲИМОЯСИ БЎЙИЧА МАЪЛУМОТЛАРНИ ЭЪЛОН ҚИЛИШ ДАСТУРИЙ МОДУЛИНИНГ АЛГОРИТМ ВА МОДЕЛЛАРИ - Маҳманов, О.Қ. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада илмий даражалар (PhD, DSc) бўйича диссертация ҳимояси тўғрисида эълон қилиш бўйича аттестация иши ҳужжатларини тақдим қилиш жараёни бўйича дастурий модулнинг ишлаш алгоритми, аттестация ишининг нашр ишлари бўйича баҳолаш кўрсаткичлари ва коэффициентлари асосида мезон функциясининг ишлаб чиқилиши, унинг дастурий модулга жорий қилинганлиги келтириб ўтилган.