БЎЛАЖАК ЎҚИТУВЧИЛАРНИНГ КАСБИЙ - ПЕДАГОГИК ИЖОДКОРЛИГИНИ РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ДИДАКТИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Қўйсинов, О.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада бўлажак ўқитувчиларнинг касбий-педагогик ижодкорлигини ривожлантиришнинг дидактик, педагогик ва методик хусусиятлари ҳамда компетентли ёндашув асосида ўқитувчиларни тайёрлаш масалалари ёритилган.