КОМБИНАТОР ТИЛШУНОСЛИК ТУШУНЧАЛАРИНИНГ БАЗАВИЙ ТИЗИМИ - Юнусова, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада комбинатор тилшуносликнинг базавий тушунчалари: синтагматика, комбинаторика, позиция, боғланиш, дистрибуция, контекст, коллокация, коллигация яъни сўзларнинг боғланиш категориялари ҳақида сўз юритилган.