ЎЗБЕКИСТОН АВТОМОБИЛ САНОАТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИ: ТАРИХИЙ ТАХЛИЛ (1996-2020йй) - Мамажанов, А.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида мустақиллик йилларида ташкил этилган саноатнинг янги соҳаси-автомобилсозлик саноати, унинг ривожланиш тенденциялари, қўлга киритилган ютуқлар, амалга оширилган ислоҳотлар ва уларнинг натижалари статистик маълумотлар, адабиётлар ҳамда бирламчи манбалар асосида тахлил қилинган.