АХБОРАТЛАШУВ ЖАРАЁНЛАРИНИНГ ЖАМИЯТ ТУЗИЛИШИДА КЕЛТИРИБ ЧИҚАРАЁТГАН ЎЗГАРИШЛАРИ: ИСТИҚБОЛДАГИ ИМКОНИЯТЛАР ВА МУАММОЛАР - Ескараев, Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада ахборот технологияларининг жамият тизимида келтириб чиқариши кутилаётган ўзгаришлар ҳақидаги қарашлар таҳлил қилинган. Ахборот жамияти, иқтисодиётнинг виртуаллашуви, ахборотлаштириш тушунчаларининг моҳияти, уларнинг жамият таррақиётини таҳлил қилишдаги аҳамияти очиб берилган