«Даўыткөл» суў сақлағышы Сазан – Cyprinus carpio (Linnaeus,1758) балығының паразитофаунасы - Алламуратова, Г.Б.; Хожабаева, Ш.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада «Дауткўл» сув омборининг ҳар хил экологик шароитларда Сазан - Cyprinus carpio (Linnaeus,1758) балиғининг паразитлар билан заарарланиши динамикаси ҳамда унинг олдини олиш бўйича таклифлар берилган.