КРЕМНИЙ КРИСТАЛЛ ПАНЖАРАСИДА НИКЕЛЬ КИРИШМА АТОМЛАРИНИНГ ГЕТТЕРЛОВЧИ ХОССАЛАРИ - Исмайлов, К.А.; Камалов, Х.У.; Исмайлов, Б.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада кремнийнинг кристалл панжарасида никель киришма атомларининг кластерларини ҳосил қилиб, турли хил бошқариб бўлмайдиган киришма атомларни, шунингдек рекомбинация марказлари ва термонуқсонларни ҳосил қилувчи кислород атомларини геттерлашни амалга ошириш мумкинлиги кўриб чиқилган.