NEYRON TARMOG’I YORDAMIDA IRIS O’SIMLIKLARINI TASNIFLASH UCHUN MATLAB DASTURI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Jalelov, R.M. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Bu maqolada ma’lumotlarning intellektual tahlilida asosiy masalalardan biri bo’lgan Iris o’simliklarini sinflarga ajratish va uni yechishda Matlab dasturi imkoniyatlaridan foydalanish haqida so’z boradi.