ҲАРБИЙ ХИЗМАТЧИЛАРДАГИ КАСБИЙ ЗЎРИҚИШЛАРНИНГ ПСИХОЛОГИК ТАХЛИЛИ ВА УНИНГ НАЗАРИЙ ҲАМДА АМАЛИЙ АҲАМИЯТИ - Шерматов, Ф.Т. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу илмий мақолада муалифнинг хизмат тажрибаси асосида олиб борган илмий тадқиқотbнинг назарий ва амалий жиҳатлари атрофлича ўрганиб чиқилиб, ўқув ва ўқув жанговар тайёргарлик жараёнида ҳарбий хизматчилардаги касбий зўриқишларининг психологик тахлили қиёсий мисоллар асосида ўрганиб чиқилиб, студентнинг t-мезони бўйича тахлил этилган.