KEKSALARDA KUZATILADIGAN DEPRESSIYA YOLG’IZLIKNING OMILI SIFATIDA - Rustamova, T.N. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Mazkur maqolada keksalik davrida kuzatiladigan yolg’izlik va yolg’izlik natijasida kelib chiqadigan depressiyaning ijtimoiy-psixologik xususiyatlari hamda depressiyaga sabab bo’luvchi omillar haqida ma’lumotlar keltirilgan.