TEACHING READING IN A FOREIGN LANGUAGE IN ESP - Yaxshiboyev, G.O. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada biz o’qishning o’rni, noma’lum matnlarning ma’lumotlarini tahlil qilish turlari va osonligini ko’rib chiqdik. O’qish chet tilini o’rganish jarayonida eng muhim rollardan birini o’ynaydi. O’qish qobiliyatiga ega bo’lish, avvalambor, ular ko’rsatadigan so’zlarni aniq talaffuz qilishdir.