KIMYONI O’QITISHDA CHET TILLARIDAN MOTIVATSIYA SIFATIDA FOYDALANISH - Yangiboyev, S.; Shernazarova, S.; Sh.Hamroyev, K.; Kaipbergenov, A.T. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada ingliz tili xorijiy til hisoblanmish guruhlarda kimyo fanini o’qitishda ingliz tilining motivatsion vosita sifatidagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, asosiy fan va tilni integratsiyalashtirish bu kimyo singari fanni xorijiy til orqali o’rganishda va xorijiy tilni aloxida fanlarni o’rganish jarayonida o’zlashtirishning asosi ekanligi aks etgan.