ПРОКУРАТУРА ХОДИМЛАРИНИНГ МАСОФАВИЙ МАЛАКАСИНИ ОШИРИШДА ТЬЮТОРЛИК ФАОЛИЯТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ - Ибраймов, А.Е. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада прокуратура органлари ходимларининг малакасини оширишни масофавий ва аралаш шаклларда тьюторлик фаолиятини ташкил этишнинг ўзига хос хусусиятлари ва талаблари ёритилган.