MUAMMOLI VAZIYATLAR USULINING BIOKIMYO FANINI O’QITISHDA O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Amonova, H.I.; Niyazov, L.N.; Nikolayev, Ye.L. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Maqolada oliy tibbiyot ta’limida biokimyo fanini o’qitishda muammoli vaziyatlar usulini qo’llash hamda u bilan auditoriyada ishlash bo’yicha nazariy ma’lumotlar hamda amaliy takliflar keltirilgan. Muammoli vaziyatlarni qo’llash talabalarning amaliy ko’nikmalarini va ijodiy yondashuvini rivojlantirishi aniqlangan.