ЖАҢА ТЕХНОЛОГИЯЛАР АРҚАЛЫ ОҚЫЎШЫЛАРДЫҢ КРЕАТИВ РАЎАЖЛАНЫЎЫН ЖЕТИЛИСТИРИЎДЕ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ГЕОГРАФИЯНЫҢ ОРНЫ - Абдираманов, Ж.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада иқтисодий география фанларини ўқитишда янги замонавий технологиялар орқали мактаб ўқувчиларини креатив ривожлантириш методларининг муҳим аҳамияти очиб берилган.