МАКТАБГАЧА ТАЪЛИМ ТАШКИЛОТЛАРИДА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ МАШҒУЛОТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШДАГИ МУАММОЛАР - Романова, Л. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада мактабгача таълим ташкилотларида жисмоний тарбия машғулотларини ташкил этишдаги муаммолар, бу соҳада амалга оширилаётган ислоҳотлар, мактабгача ёшидаги болаларнинг ҳар томонлама соғлом, баркамол бўлиб шаклланишлари йўлида амалга оширилаётган ишлар, соҳадаги муаммолар, камчилик ва ютуқлар тўғрисида баён қилинган.