MATEMATIKA FANLARIDAN TALABA YOShLAR IJODIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISh - Sh.Rashidov, A. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida metematika fanlaridan talaba yoshlar mustaqil va ijodiy tafakkurini rivojlantirishga oid tavsiyalar Matematik analiz fani misolida berilgan.