Issiqlik nasosidan foydalanish samaradorligini tahlil qilish - Qtaybekov, M.Q. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ushbu ishda adabiyotlarni ko’rib chiqish asosida issiqlik nasoslaridan samarali foydalanish imkoniyati keltirilgan. Turli sohalarda issiqlik nasosidan foydalanishning energiya samaradorligi masalalari ko’rib chiqilgan.