КУРАШЧИЛАРНИНГ ТЕХНИК ВА ТАКТИК ТАЙЁРГАРЛИГИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Каримов, Б.Б. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мазкур мақолада курашчиларнинг мусобақага тайёргарлиги жараёнида уларнинг техник ва тактик тайёргарлигини такомиллаштириш усуллари хусусида фикр юритилган бўлиб, унда курашчилар мураккаб техник-тактик ҳаракатларини шакллантиришининг ўзига хос томонлари очиб берилган. Ҳозирги замон кураш спорт турнинг техник ва тактик жиҳатдан тайёргарлиги ҳар доимгидан ҳам дозларб масалага кўтарилаётганлиги бунга асосий сабаб бўлиб келмоқда