ПЕДАГОГИКАЛЫҚ ЖОҚАРЫ ОҚЫЎ ОРЫНЛАРЫНДА ИНФОРМАТИКА АРНАЎЛЫ КУРС МАЗМУНЫНЫҢ МЕТОДИКАЛЫҚ ТИЙКАРЛАРЫ - Ильясова, З.К. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада узлуксиз таълим тизими учун ўқитувчилар тайёрлашда “Информатика” махсус курси мазмунининг таснифий методик асослари ёритилган. Шунингдек, Информатика курсини ўзлаштиришда талабалар эгаллашлари зарур бўлган билим, кўникма ва малакага талаблар ва вазифалар аниқлаштирилган.