МЕМУАРЛЫҚ ШЫҒАРМАЛАРДА МИЛЛЕТ ЗЫЯЛЫЛАРЫ ТӘҒДИРИ (Қ.Камаловтың мемуарлық шығармалары мысалында) - Нурабуллаев, Б.Х. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Мақолада муаллиф мемуар асарларда миллат зиёлиларининг тақдири талқинини илмий таҳлил қилади. Мемуардаги давр сиёсати тасвирини ва асарнинг замонавий сиёсий фаоллар учун тарихий асос сифатидаги аҳамиятини илмий тадқиқ қилади.