ҚАРАҚАЛПАҚ ҲӘМ ҚАЗАҚ ШАЙЫРЛАРЫ АЙТЫСЛАРЫНЫҢ ТЕКСТОЛОГИЯСЫ МӘСЕЛЕСИ - Давлетов, Б.А. (SCIENCE and SOCIETY, 2021)
Ушбу мақолада қорақалпоқ шоирлари ва қозоқ ақинлари айтишлари текстологияси қиёсий таҳлил қилинган. Қулимбет шоирнинг Абубакир Кердерига ёзган мактубининг матнлари ӳрганилган. Айтишдаги матнлар ҳар хил адабиётларда турлича